One spirit Medicine

Noi ramuri ale medicinei complementare iau nastere, mai bine spus, sunt readuse la lumina de oamenii potriviti. Alberto Villoldo este doctorul, antropologul, autorul si shamanul care a hackuit legile corpului si a adus creierul la performante de autovindecare de domeniul irealului. In cea mai recenta carte a sa, “One Spirit Medicine”, Alberto vorbeste despre modul in care medicina traditionala a shamanilor Amazoniei i-a salvat viata.

Vindecatorii junglei, alaturi de care s-a tratat si a invatat timp de 25 de ani, sunt niste “neuroplasticieni…. care pot transforma procesul de imbolnavire intr-o stare de sanatate deplina pe toate nivelurile fiintei, dezactivand  ‘ceasul biologic’ si modificand ‘informatia de mortalitate’ a genelor ADN-ului. ” spune Dr. Villoldo.

Utilizand principiile , practicile si in special terapiile cu plantele utilizate de acestia, printre care ceremoniile Ayahuasca avand un rol cheie, corpul si mintea se regenereaza in mai putin de o saptamana printr-un proces de reprogramare genetica, iar in alte cateva saptamani, un nou corp cu alti parametri biologici, chimici si energetici, ia locul celui vechi. Practic un corp de “lumina”  cu o vibratie energetica noua ia nastere.FOUR WINDS SOCIETY FOUNDER DR. ALBERTO VILLOLDO & PERUVIAN SHAMAN

      “Pentru shamani, eternitatea este disponibila oricui ‘upgradeaza’ creierul si acceseaza noul corp de lumina. Cea mai noua forma de vindecare nu este aceea a corpului fizic ci a corpului energetic subtil, cel care ramane si dupa incheierea existentei noastre fizice,” spune Dr. Villoldo.

        Dr. Villoldo descrie experientele prin care a trecut in perioada de vindecare din multiple perspective. Cartile scrise de acesta prezinta shamanismul prin ochii psihologului, antropologului, vindecatorului si practicantului. Toate aceste materiale aduc dovezi clare ca medicina practicata la scara larga in lumea moderna incepe sa fie treptat depasita de aducerea la lumina a cunoastintelor stravechi si ca din ce in ce mai multa lume opteaza pentru tehnicile complementare, cu efecte extraordinare asupra intrgului complex minte-corp-spirit.

 

Mai multe despre Dr. Villoldo, materialele si cursurile sale, puteti gasi pe  www.thefourwinds.com