Virtutile vindecatoare si protectoare ale cristalelor nu mai sunt deloc o surpriza. Cristaloterapia a devenit, alaturi de alte metode alternative de mentinere a sanatatii, o practica destul de raspandita in randurile practicantilor metodelor de vindecare alternativa. Cristaloterapia nu este neapatat o practica sofisticata.

cristaloterapia

Cristalul are o capacitate aproape infinita de a inmagazina energie, sub orice forma bio-energetica putem cunoste la ora actuala. Are capacitatea de citi amprentele energetice, poate fi umplut cu energii de tot felul, samanii chiar le folosesc pentru extragerea unor energii sau entitaţi din corpul unor persoane.

Simetria ce caracterizeaza structurile cristaline este dovada fizica a unor structuri subtile de o calitate si forţa extraordinara. Intr-un fel, si noi oamenii, avem la nivel molecular, la nivelul proteinelor, structuri asemanatoare, dar intr-un sistem fizic mult mai dinamic. In cazul cristalelor acest dinamism se regaseste la nivelul energiilor pe care le circula, la sursele acestora pe care le identifica si le canalizeaza si la transportul, inglobarea si transmisia acestor fluxuri de energie.

 

Conexiuni :

 

http://www.cristaloterapie.ro/

http://kristale.ro/index.php?p=produse&idcat=31&idsubctg=136&denctg=cristaloterapie

magazin cristale