Informatia distribuita pe acest site manifesta un caracter exclusiv educational, istoric si de interes socio-cultural si trebuie  abordata ca atare. Recomandam ca toate materialele, practicile si experientele continute de acest portal sa fie analizate si trecute prin filtrul discernamantului individual. Nu sustinem/promovam/toleram un comportament incongruent cu legislatia in vigoare a Statului Roman. Fiecare individ este dator sa cunoasca legislatia si sa fie responsabil pentru repercusiunile propriilor decizii.  Autorii si editorii acestui portal nu isi asuma responsabilitatea pentru  consecintele unui comportament nepotrivit sau pentru eventualele afectiuni de natura fizica, psihologica sau sociala.

        Institutul pentru Studii Psihedelice si Terapii Alternative este un proiect non-profit educational, de cercetare, educatie si jurnalism de investigatie.

        Promovam dezvoltarea personala si libertatea cognitiva a individului punand la dispozitia publicului interesat  o platforma online cu continut din presa de specialitate, studii de cercetare, material media si practici medicale alternative cu un solid suport stiintific, intr-o maniera onesta si impartiala.

        Oferim posibilitatea de educare a publicului larg in aria substantelor cu potential sporit de abuz, cu scopul de a evita tragicele consecinte ale consumului iresponsabil, in necunostinta de cauza a acestora. Avem ca si obiectiv atenuarea fenomenului de consum si trafic de substante cu potential sporit de abuz si promovam corecta intelegere a fenomenului din punct de vedere medical, psihologic si social-cultural .

        Sustinem si promovam proiecte de: cercetare cognitiv-comportamentala, terapii complementare, stiinta, spiritualitate, neurostiinte, arta si creativitate, dezvoltare personala, transpersonal, evolutionism, transhumanism.

Contacteaza ISPTA.ro

Cazuri de dependenta 

Consiliere psihologica

Consiliere transpersonala

Terapii alternative

Voluntariat 

Presa 

Alte intrebari 

Mesaj