Terapia cu apa sau hidroterapia este cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Apa neutralizeaza efectele gravitatiei, ajutand copilul sa se miste cu mai putin efort. Hidroterapia imbunatateste functionarea plamanilor si fortifica extremitatile (brate, maini, picioare, degete). Datorita efectelor sale benefice (incluzand cresterea mai rapida), hidroterapia ar trebui sa fie unul dintre adjuvantii obligatorii la tratamentele consacrate in tratarea bolilor ce tin de intarzierile de dezvoltare.

jacuzzi-water-jets

     Terapia profesionala a colonului, denumita si colonhidroterapie (CHT) este un proces de eliminare a toxinelor daunatoare prin irigarea intestinului gros cu apa purificata.

     Procedura presupune irigarea colonului cu apa calda si dezinfectata avand ca rezultat indepartarea pe cale naturala a tuturor toxinelor depuse pe peretii acestuia, fara a apela la medicamente. Procedura de colonhidroterapie este o metoda alternativa de tratament ce reface si mentine sanatatea colonului si implicit a intregului organism. Prin colonhidroterapie se restabileste si se mentine sanatatea intregului organism. Beneficiile detoxifierii colonului prin colonhidroterapie se redescopera in vindecarea majoritatii afectiunilor suferite de corpul nostru.

     Un colon sanatos este esential in functionarea normala a organismului si in mentinerea sanatatii. Colonul impreuna cu rinichii, plamanii si pielea sunt responsabili pentru eliminarea reziduurilor din organism. In timp, colonul isi poate pierde capacitatea de a elimina in mod corespunzator toate deseurile in special datorita stilului de viata nesanatos la care este expus corpul nostru (diete drastice, medicamente, pesticide, produse chimice, stres). In acest caz, colonul devine un organ saturat de toxine daunatoare si ne expunem astfel la riscuri grave de sanatate.

Untitled14

Procedura de colonhidroterapie este folosita pentru a ajuta la restabilirea unui trai sanatos si a unui organism curat. Prin colonhidroterapie se atenueaza simptomele de raceala si gripa, constipatia, diareea, alergiile si problemele sinusurilor, durerile de spate, durerile musculare, obezitatea, probleme dermatologice: acnee, psoriazis, eczeme, cearcane, eruptii.

 

Conexiuni :

 

http://www.clinicaremedium.ro/colon-hidroterapie

http://www.termalum-spa.ro/ro/servicii-termalum-spa/servicii-spa-cu-programare/hidroterapie

http://recuperare-medicala.ro/hidroterapie

http://www.kabanokispa.ro/recuperare.html