Actrita new-yorkeza, cunoscuta pentru rolurile din productii precum Scary Movie, Betty cea urata, Machete sau Freaky Friday,  iese public cu o declaratie extrem de surprinzatoare, dezvaluind faptul ca Ayahuasca, medicamentul psihedelic al shamanilor sud-americani, i-a schimbat in totalitate viata.

lindasay-lohan-main

   Cunoscuta pentru o serie de probleme de comportament si tulburari de personalitate, Lindsay Lohan tocmai si-a ispasit o pedeapsa de munca in folosul comunitatii, perioada in care si-a oferit serviciile unui centru pentru orfani din New York.  Experienta din jungla peruana alaturi de un shaman cunoscut, a fost extrem de revelatoare. Actrita declara ca in timpul ceremoniei a participat din postura de observator la propriile procese  de nastere si moarte, experienta profund transformatoare. ‘Ceva s-a schimbat in interiorul meu , am reusit sa eliberez traumele trecutului. Ayahuasca mi-a schimbat viata,’ declara aceasta.

   Lindsay a fost vazuta participand la grupuri de meditatie si urmand practici terapeutice alternative precum crioterapia, o forma de terapie pe baza de azot lichid, iar apropiatii declara ca starea ei s-a imbunatatit enorm in ultima perioada, concentrandu-si timpul pe munca si pe noua relatie care pare sa-i priasca.

 

Extras, tradus si editat de Manolescu Francisc