Uleiul de nuca de cocos, mult mai eficient decat pasta de dinti obisnuita

 

Stiati ca nuca de cocos are un fantastic potential de a distruge bacteriile responsabile pentru deteriorarea danturii?  Cercetarile realizate pe o specie de streptococi, bacteria care se ataseaza dintilor nostril cauzand erodarea smaltului, arata ca uleiul de nuca de cocos este cel mai efficient pentru procesul de distrugere al acestora.bbssfbsfd-e1426381403835

     Cercetatorii considera ca uleiul de cocos ar trebui sa fie principalul ingredient al pasteor de dinti si al lichdelor pentru curatat gura, in acest fel, dantura ar fi mult mai protejata de riscul deteriorarii.

     Cariile sunt un motiv major de ingrijorare, 60% dintre copii suferind de afectiuni ale dintilor. Acest studiu este extrem de relevant pentru viitorul industriei produselor pentru ingrijirea danturii, demanstrandu-se ca uleiul de cocos alaturi de alti aditivi, poate fi considerat drept cel mai puternic ingredient natural impotriva bacteriilor si a altor substante ce dauneaza sanatatii dintilor.

     Uleiul de cocos distruge de asemenea si ciuperca ‘Candida Albicans’ adesea responsabila pentru infectiile vaginale, durerile sau arsurile ce insotesc procesul de urinare.